Brink Multimedia

Petravanteeffelen.nl opgeleverd

Tijdens de eerste golf Corona kwamen we in contact met Petra van Teeffelen. Van Teeffelen staat met name bekend als de grote motor achter de Samenloop voor Hoop Heesch. Het evenement groeide uit tot 1 van de grootste organisaties binnen de Samenloop voor hoop edities. Van Teeffelen was niet voor niks de grote motor achter het evenement, een duidelijke visie, mening en oog voor elk detail. Brink Design kreeg de vraag om te kijken naar haar oude website. We hebben onze mening gegeven, over punten die we zouden verbeteren, maar ook punten die we goed vonden. Uiteindelijk kregen we de vraag een moderne site te maken die een webshop zou herbergen.

Van Teeffelen hield ons zeer scherp en lette op elk detail van de website in ontwikkeling. Ze was zo scherp waardoor Brink Design zelf in een leerproces kwam. De scherpte van Petra van Teeffelen is natuurlijk logisch. Als fotograaf moet ze ook letten op elk detail. Brink Design is dan ook zeer trots dat deze website opgeleverd is.

Petra van Teeffelen: “Met grote dank aan Roy, wat een fijne vent om mee te werken! Goed bereikbaar, beantwoordde mijn mails of appjes supersnel, kwam afspraken na en had goede ideeën. Niets, maar dan ook echt niets was hem teveel. Echt een aanrader!

Waar ik hem kan aanbevelen, zal ik dat zeker doen. Want, dat moge duidelijk zijn, ik ben meer dan tevreden!! ”

www.petravanteeffelen.nl