Brink Multimedia

Terugblikken op 2021 met Brink Multimedia

Als we terug denken aan het afgelopen jaar dan staat 1 thema bovenaan. Covid 19 oftewel Corona had ons in haar greep. Helaas is dit voor het tweede jaar en het ziet er naar uit dat we er voorlopig nog flinke last van zullen houden. Veel van onze klanten zagen hun onderneming erg onder druk staan. Brink Multimedia heeft waar het kon geholpen om de ondernemingen verder te helpen.

Het was het jaar waar Brink Multimedia allerlei diensten ging uitbreiden. Zo onderging de Hostingtak in zeer korte tijd weer een upgrade. Brink Multimedia kan met trots vertellen dat het super snelle hosting kan leveren zonder dat daarbij de prijs voor de klant omhoog is gegaan.
Naast hosting van websites hebben we upgrades uitgevoerd op onze mail diensten. Sinds november 2021 zijn we ook officieel reseller geworden van Microsoft producten, wat ook email via Microsoft behelst.

In 2022 staat Brink Multimedia zeker niet stil. Brink Multimedia wil zich verder gaan ontplooien op verschillende vlakken en is daarbij nu al samenwerkingen aan gegaan met andere partijen.

Dit alles om u een perfecte dienstverlening te kunnen garanderen. In 2022 hebben ondernemers elkaars steun nodig om corona financieel de baas te blijven.

Wij zullen er alles aan doen om u de hand te rijken.

Fijne feestdagen en een goed gezond 2022

Lockdown_Netherlands_Brink_Multimedia